Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

Belediye Evleri Mahallesi Turgut ÖZAL Bulvarı No: 230- Çukurova / Adana
Bu sayfa en son 17.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

1984 yılından bu yana Adana ve çevresindeki 15 Vilayete sağlık hizmeti sunan Dr. Ekrem TOK Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi bir bölge dal hastanesidir.

Hastanemiz sürekli olarak kendisini yenilemiş ve branşındaki gelişmelere paralel olarak yeni üniteleri bünyesine katmıştır. Bir yandan fiziki altyapısını ve donanımını yenilerken, bir yandan da güler yüzlü, hasta psikolojisini anlayan tüm personeli ile verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Bölgemizde özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği ataklarla ilkleri başaran hastanemizin çehresi tamamen değişmiştir. Gelecekteki ilerlemelerle Türk Milletinin sağlığına yapacağımız katkıların artacağına inanarak Ruh Sağlığı Hastanesindeki tüm sağlık çalışanlarını candan kutlarım. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da, hastanemizin tüm doktorları, hemşire, sağlık memuru ve diğer tüm çalışanları ile halkımızın sağlığı için canla başla görev yapmaya devam edecektir.

Hastanemizde yürütülen sağlık hizmetleri şunlardır:

- Psikiyatri poliklinik ve yataklı tedavi,
- Dâhiliye poliklinik ve yatan hasta konsültasyon,
- Ağız ve Diş Sağlığı poliklinik ve yatan hasta konsültasyon,
- Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvarları,
- Radyoloji (Röntgen, Panoramik röntgen)
- AMATEM  Poliklinik ve yataklı tedavi,
- Nöroloji Poliklinik ve yatan hasta konsültasyon,