Adana Numune Eğitim Araştırma Hastanesi

Serinevler Mah. Ege Bağtur Bulvarı Üzeri Yüreğir / Adana
Bu sayfa en son 08.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Adana Seyhan Hacı Ömer Sabancı Caddesi üzerinde Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak kurulan ve kullanılan hastane binası  Üniversitenin yeni binasına taşındıktan sonra boş kalan binanın yenileme işlemi tamamlanmıştır. 30 Ekim 1990 tarihinde Sağlık Bakanlığımız  onayı ile  Adana Numune Hastanesi olarak açılan  hastanemiz 10.11.1995 ve 25297 sayılı Bakanlık onayı ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak tescil edilmiştir.
01.Ocak 2012 tarihinde yeni hastane binamızda hizmet vermekteyiz.
Halen 3 yerleşkede hizmet vermekte olan hastanemizin yerleşke durumu şöyledir.
a) Yüreğir Serinevler  Mah. Ege Bağatur Caddesi üzerinde bulunan  Numune Eğitim ve    Araştırma  Hastanemiz:
525 adet Nitelikli Yatak
78 adet Yoğun Bakım yatak ve 6 adet Reanimasyon yatağı ile hizmet vermektedir.
b) Çukurova İlçesinde bulunan Seyhan Uygulama Merkezimiz  yerleşkesinde ise;
256 Nitelikli yatak
49 adet yoğun bakım yatak ile hizmet vermektedir
c)Hacı Ömer Sabancı caddesi üzerinde  Dr. Aşkım Tüfekçi Hastane Bahçesinde bulunana  DİYALİZ  ünitesi 28 +2 cihaz ile hizmet vermektedir