Adana Ortadoğu Özel Sağlık Hastanesi

Posta Kodu:
iletisim@ortadoguhastanesi.com.tr
bashekimsekreterligi@ortadoguhastanesi.com.tr
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Op. Dr. Mehmet Bayrak
Başhekim

Modern ve ileri teknoloji kullanarak profesyonel hizmet yönetimi ve uzman kadrosu ile 1988 yılından bu yana hastalara en kaliteli hizmeti sunan Adana ve Güneyin ilk özel hastanesiyiz..

Saygıdeğer Hastalarımız;
Amacımız, sizleri en güzel ve modern şekilde misafir edip, tedavi edici sağlık hizmetleri yanında, koruyucu sağlık hizmetlerinden de faydalandırmaktır.

Bütün personelimizle gece gündüz durmaksızın çalışarak en üst düzeyde sağlık hizmeti vermeyi ve sağlıkta kaliteyi sunmayı hedefliyoruz. ÖZEL ORTADOĞU HASTANESİ ekibinin sizleri memnun edecek ve tüm tıbbi gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde hizmet sunabilmeleri için hekim kadromuza, hemşire ve hasta bakıcılarımıza, hasta danışmanlarımıza ve diğer bütün ekibimize gerekli eğitimleri vermekteyiz.

Deneyimli Eğitim Kadrosu, Konsültan Hekimler ve diğer personellerimiz ile Hastane poliklinik, ameliyathanesi, doğumhanesi, servisleri radyoloji ünitesi, laboratuvarı ve acil servisi ile 7 gün 24 saat vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermekteyiz.

Sağlık sektöründe daha iyi hizmet için araştırma ve eğitim çalışmalarımız en etkin şekilde sürdürülmektedir. Modern tıbbi teşhis ve tedavi yöntemleri kullanılarak hizmet vermek İdare olarak temel prensibimizdir. Hastalarımız bir gün önceden telefonla randevu birimimizi arayarak veya web sayfamızdan e-randevu sistemimizi kullanarak istediği hekimden, istediği saatte randevu alıp,beklemeksizin muayene olabilirler. Hastanemizden hizmet alan tüm vatandaşlarımıza sağlık ve sıhhat dolu günler dilerim.