Adana Özel Algomed Hastanesi

Kozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı Yüreğir / ADANA
Posta Kodu:
+90 (322) 322 22 96-98
info@algomed.com.tr
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Algomed Hastanesi Vizyon - Misyon
Misyonumuz :

Algomed Hastanesi ,etik değerlerden ödün vermeden hastalarının haklarını gözeten, ihtiyaç,istek ve beklntilerini karşılayan, ulaşılabilir,kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetini çağdaş standartlarda sunan bir kuruluştur..

Vizyonumuz:

Algomed Hastanesi sağlık hizmetinde ;güveni ,saygınlığı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş, çalışanları ile bütünleşmiş, kurumsal kimliği ile de öne çıkan ,uluslararası düzeyde örnek bir kuruluş olmaktadır.

Değerlerimiz:

Önce insan,
Hasta ve Yakınlarının Haklarına Saygı
Topluma ,Çevreye ve Yasalara Saygı
Kalıcı Güven
Tıbbi Deontoloji ve Etik'e Uyum
Bilimsellik
Ulaşılabilir Olmak
Sürdürülebilirlik
Kalite Politikamız:Misyon ,Vizyon ve Temel Değerlerimiz Çercevesinde; Hasta haklarını ön planda tutan ;hasta ve ailesine saygılı.güler yüzlü ve şefkatli davranarak onlarla açık iletişimde olan ;hastaya her konuda güven veren hizmetler sunan,

Çağdaş standartlarda fiziksel ve kurumsal yapıyı oluşturan ,altyapıyı ,süreç ve çıkıntılarını dogru yöneterek etkili ve verimli hizmet üreten, Gelişmiş sistemleri kullanarak doğru tanı ve tedavi ile hastayı yönlendirip sağlıklı yaşamanın devam etmesini sağlamaya çalışan, tam zamanlı çalışma ilkesine ağırlık veren ,doğru işe doğru insan atayan; çalışanlarıyla açık iletişimde olan ,her düzeyde sürekli eğitime önem veren, uluslar arası akreditasyon ve kalite yönetim sistemlerini uygulayarak ,mükemmeliyete ulaşmayı hedefleyen ,ulaşılabilir,çevre ve doğaya saygılı olan,bir hastane olmaktır.