Adana Özel Ceyhan Çınar Hastanesi

Cumhuriyet Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi NO: 64 Ceyhan / ADANA (TURKEY)
Posta Kodu:
01960
info@cinarhastanesi.com.tr
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

VİZYON

Çınar Hastanesi Etik değerlerden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile güven kazanmış çağdaş alt yapısı ve üstün nitelikli çalışanlarıyla kesintisiz hizmet sunarken dürüst, doğru, çağdaş çalışmalarımızla ön plana çıkmak, hasta ve yakınlarının yüksek memnuniyetini kazanarak bölgenin referans hastanesi olarak gösterilmesini sağlamaktır.

MİSYON

İnsan sağlığını ilke edinerek koruyucu ve iyeleştirici sağlık hizmetini tüm yeniliklerle hastalarımıza sunmak bu hizmeti sunarken hasta haklarını gözeten sürekli büyüyüp gelişerek çağdaş standartlarda ulaşılabilir, beklenti ve ihtiyaçları en üst düzeyde karşılayan açık çağdaş ve güvenilir tedavi uygulamaktır.

KURUM KÜLTÜRÜ

Bütün çalışanların hak, duygu,istek ve amaçlarına saygı gösterilen çalışanlar arasında iş birliği ve güveni geliştiren kendi beklentilerini ve inisiyatiflerini ortaya koya bilecekleri bir hoşgörü ortamında çalışırken çalışanların mutluluğunun ve verimliliğinin artmasının esas alınmasını sağlayan bir kuruluş olmak.Bu değerlere sahip çıkarken hastalarına güler yüzlü çağdaş ve doğru tıbbi hizmeti en üst düzeyde sunmaktır.