Adana Özel Çukurova Göz Hastanesi

Adres :Yeni Baraj mahallesi 8.Sok No:15 Adana (Sigorta ve Numune Hastanesi Yanı - Askeri Hastane Karşısı)
Posta Kodu:
+90 (322) 225 94 94 (pbx)
info@cukurovagoz.com.tr
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1992 yılında Aksu Göz Hastalıkları Tedavi ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. bünyesinde kurulmuş Türkiye’nin ilk göz hastanelerindendir. Hastanemiz 14 yataklı olup şehrin merkezinde ve hastaneler bölgesinde ulaşımı kolay bir yerde kurulmuştur. Hastaların rahat kullanımı için 50 araçlı otoparkımız mevcuttur. Hastanemiz full-time çalışan 4 Göz Hekimi ve yetişmiş sağlık personeli ile 24 saat hizmet vermektedir. Hastanemizde Göz Sağlığı ile ilgili her türlü muayene, tedavi, ameliyat tetkik ve tedavi yapılmaktadır.