Adana Özel Kozan Kalepark Hastanesi

ŞEVKİYE MH. 3. SK. 3/A KOZAN / ADANA
Posta Kodu:
info@kaleparkhastanesi.com.tr
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

MİSYONUMUZ

Etik ilkelerden asla ödün vermeden seçkin kadrosu ile bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden; hasta, hasta yakını ve çalışan memnuniyeti odaklı, uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile sektörde öncü uygulamalarla fark yaratarak sağlıkta marka olmak.

VİZYONUMUZ

Mükemmeliyet odaklı ve güvenilir sağlıklı yaşam ortağı olmak

Değerlerimiz

Dürüstlük
Liderlik
Takım çalışması
Hasta ve çalışan memnuniyeti
Mükemmellik
Etkin ve sürekli iş güvenliği yaklaşımının benimsenmesi,
Faaliyetlerimizin tehlike ve risklerinin periyodik olarak gözden geçirilmesi,
Organizasyon kültüründe güvenli ve sağlıklı davranışların desteklenmesi,
İşyerinde sağlık ve güvenlik risklerinin belirlenmesi, minimize edilmesi ve yönetilmesine ilişkin etkili yönetim sistemlerin geliştirilmesi ve uygulanması,
Tüm çalışanların güvenli ve yeterli derecede çalışabilmesi için gereken eğitim ve bilginin sunulması,
İşyeri içerisinde kaza ve yaralanma vakalarının azaltılması veya bertaraf edilmesi için gereken önlemlerin alınması,
Çalışanlar, stajerler, tedarikçiler, ziyaretçiler ve hastalar için güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlanması,
Ulusal mevzuat ve uluslararası standartlara göre çalışan sağlığı ve güvenliği ile ilgili yükümlülüklerin yerine getirilmesidir.
Tüm çalışanlarımızın çevre konusunda bilinçlendirilmesi ve eğitilmesi,
Atıkların azaltılması, kaynağında doğru ayrıştırılması, mevcut atıkların çevreye zararının en aza indirilmesi,
Çevreye olan etkilerin minimum düzeyde tutulması,
Ulusal mevzuat ve uluslararası standartlara göre çevreyi koruma ile ilgili yükümlülüklerin yerine getirilmesidir.
Kalite Politikamız

Ulusal ve uluslar arası standartları esas alarak; bu doğrultudaki yönetsel destekle, hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı, ölçme ve iyileştirme mekanizmalarını kullanarak sürekli eğitimle gelişmeyi destekleyen yüksek kaliteli hizmet sunmak ve çalışanlar tarafından benimsenmesini sağlamak üzere kurulmuştur.

ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
Etkin ve sürekli iş güvenliği yaklaşımının benimsenmesi,