Adana Özel Ortopedia Hastanesi

Döşeme Mahallesi ( Çifte Minare Civarı) Cumhuriyet Caddesi No:64 Seyhan / ADANA
Posta Kodu:
ortopedia@ortopedia.com.tr
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Bir misyon üstlenerek Ortopedia'yı kurduk. Bilimsel ve vicdani etik ilkelerden ödün vermeden, insanlık onuruna saygılı, açık, güvenilir, dürüst ve en yüksek kalitede sağlık hizmetini hedef alan bir misyon bu.

Yüksek kalitede sağlık hizmetinin, ancak bilimsel eğitimden geçtiğinin de bilincindeyiz. Bu yüzden bizim misyonumuzun içinde başta kendi çalışanlarımız olmak üzere, toplumun tüm kesiminin eğitimi de bulunmaktadır.

Hastanemiz; kendini uzun yıllar sağlık eğitimine adamış akademisyenler tarafından kurulduğu için, eğitimle ilgili bu görevi yerine getirmekte zorlanmayacaktır. İleri teknoloji, akademik yaklaşım ve bilisel eğitimi birleştiren Ortopedia, uluslararası bir düzeyde referans merkezi olmayı planlayarak Türkiye'nin ismini dünyaya duyurmayı hedeflemektedir.

Yani artık Adana'da, hastaların başta Ortopedi dalında olmak üzere, Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi, Fizik Tedavi - Rehabilitasyon, Enfeksiyon Hastalıkları ve Dahiliye dallarında da sosyal güvenlik şemsiyesinden yararlanarak kolaylıkla başvurubilicekleri bir referans sağlık merkezi bulunmaktadır.

Biz Ortopedia Hastanesi, tüm olanaklarımızla sizleri kucaklamaya hazırız.