Adıyaman Besni Devlet Hastanesi

Koru Pınar Mahallesi Atatürk Caddesi Besni Adıyaman
www.besnidh.gov.tr
Reklam
Bu sayfa en son 30.09.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İlçemiz Devlet Hastanesi 1966 yılında 25 yataklı Sağlık Merkezi olarak hizmete açılmış 1983 yılında hiçbir tadilat ve ek bina yapılmadan 50 yataklı Devlet Hastanesine dönüştürülmüştür. 2005 yılı Ocak ayında kadro yatağı 75 yatak kapasiteye çıkarılmıştır.

Hastanemizin 8 adet lojmanı bulunmaktadır. Hastanemizin hizmet binası; ana bina ve hastanemize tüp geçitle bağlı 1500 metrekare kullanım alanlı M. Nuri Zararsız Acil Ünitesi adı ile 2002 yılında resmen faaliyete geçen ek binadan oluşmaktadır.