Adıyaman Göçeri Devlet Hastanesi

Reklam
Göçeri Köyü / Kâhta Adıyaman
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2010 yılında inşaatına başlanan 10 yataklı Göçeri Devlet Hastanesi tamamlanarak hasta kabulüne başladı. Hastanenin bahçesinde yapılan lojmanlar ise tamamlanmak üzere. Hastane inşaatının 2 milyon 800 bin TL'ye mal olduğunu belirten yetkililer iç tefrişatıyla birlikte bu rakamın 4 milyon TL'yi bulduğunu kaydettiler.

Hastanenin önemli bir bölgeye yapıldığını kaydeden İl Sağlık Müdür Yardımcısı Nurettin Karakayalı, " Göçeri Hastanesi fiziki ve donanımolarak tamamlandı. Hastanede hasta kabullerine başladık.Hastane 10 yataklıdır.İnanç turizminin yoğun olduğu Menzil Köyünün yol güzergahındadır. Akıncılar Beldesi ve Narince Köylerinin çevreleri ile birlikte 22 bin nüfusa hizmet verecektir. Önümüzdeki süreçte resmi açılışı yapılacaktır.Yöreye hayırlı olsun" dedi.

Sağlık Grup Başkanı Dr. İlyas Öner ise " Hastanemiz 10 yataklı olup, E-1 diye tabir ettiğimiz müstakil bir hastanedir. İdari ve Mali konularda Kahta Devlet Hastanesine bağlı olacaktır. Belli bir sure sonra idari yapılanmasını tamamlayacaktır.Mali noktada uzun sure Kahta Devlet Hastanemizin himayesinde işlemlerine devam edecektir.