Adıyaman Sincik Devlet Hastanesi

Reklam
Karaman Mahallesi Hükümet Konağı 3. Kat Sincik - Adıyaman
Reklam
Bu sayfa en son 17.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1969 yılında Sincik Sağlık Ocağı olarak sağlık  hizmetine başlayan 1996 yılında Sağlık Merkezi olarak yapılan yeni hizmet binasında faaliyetlerini sürdürmekte olan Sincik Toplum Sağlığı Merkezi 2011 yılında İlçe Devlet Hastanesine dönüştürülmüş olup yapılacak olan tadilat sonucunda İlçe Devlet Hastanesi olarak fiilen hizmet verecektir. Sincik Toplum Sağlığı Merkezine bağlı merkezde 3 Aile Hekimliği Köylerde ise Yarpuzlu, Dilektepe ve İnlice Beldesinde olmak üzere toplam 6 Aile Sağlığı Hekimi hizmet vermektedir.

Sağlık Grup Başkanlığı bünyesinde Sincik Toplum Sağlığı Merkezimiz ve Aile Hekimleri günlük 08:00 – 17:00 mesai saatleri içerisinde hizmet vermekte olup,112 acil istasyonumuz 24 saat nöbet usulü hizmet vermektedir.