Adıyaman Ünv. Eğitim ve Araştırma Hastanesi

02040
adiyamaneah1@saglik.gov.tr
Reklam
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
16500 metrekare kapalı kullanıma sahip Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ocak 2012 tarihinde hizmete girmiştir. Hastanede, üçüncü kademe sağlık hizmeti verilmektedir. Akademik düzeyde sağlık hizmeti verilmekte olan Araştırma Hastanesinin Adıyaman'da sağlık alanında çok büyük bîr boşluğu doldurması bekleniyor.
Merkez Kampüsü : Turgut Reis Mahallesi Hastane Caddesi
82. Yıl Kampüsü : Barbaros Hayrettin Mahallesi, Atatürk Bulvarı
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü : Yeşilyurt Mahallesi Sakarya Caddesi, Çelikhan Yolu
Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) sayfanın en üstünde verilmiştir. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Adıyaman şehrinde Üniversite hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.
Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.