Afyon Çay Devlet Hastanesi

Reklam
Cumhuriyet Bulvarı Mezarlık karşısı Çay Afyonkarahisar
Reklam
Bu sayfa en son 17.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Afyon-Konya karayolu üzerinde, il merkezine 48 km uzaklıkta bulunan ilçemiz, 1958 yılında ilçe olmuştur. Eber Gölü, Karamık sazlığı arasında Sultan Dağlarının kuzey eteklerine yaslanmış yeşillikler içinde şirin bir ilçemizdir. Çay Devlet Hastanesi olarak sağlıklı ve mutlu günlere kavuşmanız için kaliteli hizmet anlayışıyla yanınızdayız.
2011 yılında 24 bin metre kare alan üzerinde yapımına başlanılan 50 yataklı Çay Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermektedir. Fiziksel ve tıbbi donanımının üst düzeyde tutulduğu Çay Devlet Hastanesi’nde hasta ve çalışanlar için tüm ayrıntıların düşünülerek ilin en güzel kamu hastanesi olması sağlanmıştır.