Afyon Dr. Mete Tan Bayat Devlet Hastanesi

Reklam
Cumhuriyet Mh., 03780 Bayat/Afyonkarahisar
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz dönemin Afyon'lu sağlık bakanı Dr. Mete TAN' ın ve yöre halkının maddi ve manevi katkılarıyla 1991 yılında faaliyete geçmiştir. Hastanemiz iki katlı olup 25 yatak, 37 personel, 1 özel oda, acil servisi, genel poliklinik, diş polikliniği, ambulans hizmetleri, laboratuar ve röntgen üniteleri ile birlikte 4 doktor, 2 diş tabibi, 2 laborant, 3 rat.tek, 2 sağlık memuru, 2 hemşire, 2 ebe, 10 att, 3 şoför, 1 hizmetli ile idare bölümünde yer alan başhekim, müdür, şef, memur ve hasta hakları sorumlusu ile hizmet vermektedir.