Afyon Şuhut Devlet Hastanesi

Reklam
Taşlıca Mah. Afyon Cad. Şuhut Afyonkarahisar
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1967 Yılında 1100 metrekare olarak inşa edilen A-Blok sağlık merkezi olarak yapılmış aynı tarihte devlet hastanesi olarak ismi değiştirilerek hizmete başlamıştır. Hizmet binası yetersiz gelerek devlet millet işbirliği ile B-Blok un inşaatına başlanmış 1997 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır. Toplam hizmet binası ve bahçesi 6491 metrekaredir.
Hastanemizde çocuk, dahiliye . genel cerrahi, kulak burun boğaz, kadın hastalıklar ve doğum. ve üroloji uzmanları ile halkımıza en iyi hizmeti vermekteyiz. Her uzmanımızın aynı zamanda klinik hizmeti ile yatarak tedavi görmesi gereken hastalrımızı yatırmak içinde servisleri mevcuttur.
Şuhut Devlet Hastanesi olarak ilçemizin en iyi sağlık hizmetlerini verme gayreti içindeyiz. Sağlık hizmeti sunarken herkese eşit uygulama yapılmasını, insan kaynaklarına saygılı güzel yüzlü yaklaşım ile hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak misyonumuzdur.