Afyonkarahisar Özel Park Hastanesi

Posta Kodu:
info@parkhospital.com.tr
Reklam
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hakkımızda
Sağlık hizmetiyle ilgili beklentiler ve hedefler her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. İnsana değer veren ve sağlığı en kutsal hak bilen bir anlayışla sağlık hizmeti vermenin sorumluluğunu anlatabilmek zor. Bu duygularla açılışımızı yapmış olduğumuz 9 Haziran 2006 tarihinden bu yana hedefimiz, ‘’sizin hastaneniz’’ olabilmektir.

Park Hastanesi, 14.500m2 kapalı alana ve 32si yoğun bakım yatağı olmak üzere toplam 128 yatak kapasitesine sahiptir. Hastanede 6 ameliyathane, 19 yataklı Diyaliz Ünitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Güzellik Merkezi ve 120 kişilik konferans salonu bulunmaktadır. Bölgenin en büyük özel hastanesi olan hastanemizde 26 branşta 55 hekim ve toplam 432 personel ile sağlık hizmeti sunulmaktadır.

Kuruluşumuza ait Park Tıp Merkezi, Afyonkarahisar şehir merkezinde 5 uzman hekimle hizmet vermektedir.  Akşehir’de yapımı devam eden 13.500m2 kapalı alana ve 103 hasta yatağına sahip olan ikinci hastanemiz Akşehir Park Hastanesi 2014 yılının Temmuz ayında açılacaktır. Sağlık alanıyla beraber eğitim alanında da yatırımlarımız devam etmektedir. 550 öğrenci kapasitesine sahip Özel Park Sağlık Koleji ve Özel Park Anadolu Lisesi 2013 yılında eğitime başlamıştır.

Büyük ölçüde ulaşmış olduğumuz bölgenin referans hastanesi olma hedefimizi, sağlık turizminde de öncü, bilinen ve beğenilen bir marka olarak geliştirmek istiyoruz. Bununla ilgili ilk olarak Brüksel’de bir irtibat ofisi açmış bulunmaktayız.  Amatör bir ruhla ve profesyonel bir yaklaşımla, ‘’sizin için en iyisini’’ sunabilmek adına çalışmalarımız devam etmektedir.