Ağrı Özel Yaşam Hastanesi

Erzurum yolu üzeri Özel İdare karşısı, Merkez / Ağrı
info@ozelagriyasamhastanesi.com
Reklam
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
HAKKIMIZDA

Kendini sağlığa adayan Yaşam çalışanlarının en önemli amacı; "Yaşam" kültürünün özünü oluşturan sıcaklık, ilgi, şefkat, dürüstlük ve kalite ilkesinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına hizmet vermektir. Hizmet anlayışının bu şekilde oluşu, Yaşamı bulunduğu bölgede öne çıkarmış, sadece Türkiye'de değil, bulunduğu coğrafyanın önemli bir bölümüne iyi hizmet veren bir kurum haline getirmiştir. Hastalarından ve gönül dostlarından aldığı destekle Yaşamın hedefleri giderek büyüyecek ve hizmet halkası her geçen gün genişleyecektir.

MISYONUMUZ

Uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygı duyarak, gelişmiş sağlık teknolojisi ve tesisleri ile toplumun çoğunluğunu kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştırmada öncü olma özelliğimizi sürdürüyoruz.

VIZYONUMUZ

Kaliteli sağlık hizmetini toplumun çoğunluğuna ulaştıran, öncülük rolünü üstlenen sağlık merkezi olmayı öngörüyoruz.