Aksaray Özel Medi Şifa Tıp Merkezi

Çerdiğin Mah. Nevşehir Cad. No:11
+90 (382) 210 0001
Reklam
Bu sayfa en son 22.02.2016 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2008 yılının Şubat ayında kurum anlaşmalarını tamamlayarak hizmet vermeye başlamış olan hastanemizde açıldığı günden bugüne dek verilen onbinlerce poliklinik hizmeti ve yüzlerce ameliyat ve yataklı tedavi hastalarından aldığımız olumlu görüşler bizlerin tek itici gücü olmuştur.

Hastanemizin uzman kadrosunun her türlü teknik donanım, konforu ve aile sıcaklığı içerisinde sunduğu kaliteli sağlık hizmetine erişmek için ihtiyacınız olan tek şey sağlık karneniz ve kimliğinizle birlikte bize ulaşmanızdır. Ayrıntılı bilgi için lütfen hastanemizi arayınız.

Türk insanına hak ettiği değeri gösterebilmek için, en üst düzeydeki yöneticisinden tüm çalışanlarına kadar emeğini, sevgisini, tutkusunu ve yüreğini ortaya koyan güvenilir, yeniliğe açık, sürekli kendisini yenileyen kadrosu ve iç dinamikleriyle Aksaray Özel Medisaray Hastanesi, bugünün adımlarını yarınlara taşıma sorumluluğunun bilincinde yoluna devam etmektedir.