Amasya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Reklam
Fethiye Mah. İbnisina Cd. No 1
Reklam
Bu sayfa en son 17.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Amasya Ağız ve Diş sağlığı merkezimiz 04-05-2007 tarih ve 4047 sayılı makam oluru ile kurulmasına izin verilmiş 22 Ekim 2007 tarihinden itibaren faaliyete başlamıştır.
Bugün itibariyle 22 İdari Personel, 29 Diş Hekimi, 13 Hemşire, 5 Diş klinik yardımcısı, 8 Diş teknisyeni, 3 Röntgen Teknisyeni, 24 Şirket personeli olmak üzere toplam 104 personelimiz ile hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Merkezimizde 1 Şubat 2008 tarihi itibariyle entegre klinik çalışması başlatılmıştır. Hastalarımız istediği Hekime muayene olup gerekli tedavileri için aynı Hekimden randevu almaktadırlar.
Merkezimiz MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sİstemi) ile hizmet vermeye başlamıştır.