Amasya Suluova Devlet Hastanesi

Reklam
Hürriyet Mahallesi Hastane Caddesi No: 16 Suluova Amasya
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Suluova Devlet Hastanesi 1994 yılında inşaatı bitirilerek 50 yatak kapasiteli hastane olarak hizmete başlamıştır.

30.05.2005 tarihinde Hürriyet Mahallesinde kurulan 5 katlı 75 yataklı SSK Hastanesiyle Bakanlık emri ile birleştirilmiş olup, A Blok ve B Blok olarak halen hizmet vermektedir.

Hastanemiz Suluova ilçe merkezine, çevre köylere ve Samsun iline bağlı Ladik ve Havza’ya ve bu ilçelerimize bağlı Suluova’ya yakın köylere de hizmet verdiğinden hasta potansiyeli yüksektir.
Bu nedenle Suluova Devlet Hastanesi’nden hizmet almak amacıyla müracaat eden hastalarımıza çağın gereklerine yönelik Avrupa standartlarında hizmet verebilmek amacıyla arayışlara girilmiş olup eldeki imkanları değerlendirmek maksadı ile kapasitesi azda olsa yeterli olan eski SSK Hastanesinin tadilatı ve düzenlenmesi için projeler hazırlanmış gerekli çalışmalar yapılmıştır.