Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Posta Kodu:
+90 (850) 222 0724
bilgi@ataturkhastanesi.gov.tr
Bu sayfa en son 01.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Misyonumuz ;
Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden deneyimli çalışanlarımızla, hastalarımızın sağlık hizmetine zamanında, güvenli bir ortamda, eşit şartlarda ve rahat bir biçimde ulaşmalarını sağlamaktır.
Vizyonumuz ;
Gelişmiş teknolojik donanımlara ve bunları kullanabilecek bilimsel yeterliliğe ulaşmış, mutlu sağlık çalışanlarına sahip olmak,
Hasta ve çalışan memnuniyetini ön planda tutan, personeli ile bütünleşmiş, duyarlı bir hastane yönetimi oluşturmak,

Güvenlik koşulları sağlanmış temiz bir ortamda, sağlık hizmetlerinde hedeflenen kalite kriterlerine ulaşarak, hastalarımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını optimum düzeyde karşılamaktır.