Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi

Posta Kodu:
bilgi@sincandevlethastanesi.gov.tr
www.sincandevlethastanesi.gov.tr
Bu sayfa en son 22.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Sincan Devlet Hastanesi;1989 Yılında Ankara Numune Hastanesine bağlı bir Semt Polikliniği iken, 14.11.1998 tarihinde 50 yatak kapasitesiyle hastane olarak resmi açılışı yapılarak bölge halkına hizmet vermeye başlamıştır.

Daha sonra hastanemiz bünyesine eklenen binaları ile bir bölge hastanesi şeklinde hizmet veren hastanemiz; Sincan, Eryaman, Yenikent ve Ayaş dahil olmak üzere çevre ilçe halkına (yaklaşık 1.000.000 nüfusa) hizmet vermektedir.

Hastanemiz; Fatih-Merkez Bina, 12.Cadde Semt Polikliniği, Organize Semt Polikliniği, Yenikent Semt Polikliniği, Ayaş Semt Polikliniği ve Ayaş Fizik Tedavi Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi olmak üzere 7 ( yedi ) ayrı binada 246 yatak kapasitesi ile sağlık hizmetleri sunmaktadır.