Ankara Hacettepe Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi

Hacettepe Mh. 06230 Ankara Türkiye
Posta Kodu:
hastane@hacettepe.edu.tr
Bu sayfa en son 06.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hacettepe bünyesinde Tip Merkezi Hastanesi’nin 1966’da hizmete girmesi ile eriskin hastalara da saglik hizmeti sunulmaya baslandi. O tarihten günümüze, her geçen gün mükemmele ulasabilmek için yogun çaba harcandi ve artik Hacettepe Eriskin Hastanesi modern tibbin gerektirdigi tüm araç ve gerecin, üstün bilgi birikimine sahip doktorlar tarafindan kullanildigi bir merkez haline geldi. Türkiye’nin tüm bölgelerinden gelen hastalara nitelikli saglik hizmeti sunulmasinin yani sira, Hacettepe Eriskin Hastanesi Hacettepe Üniversitesi Tip Fakültesi ögrencileri ve arastirma görevlileri için önemli bir egitim merkezi olma özelligine de sahip.

Hacettepe Eriskin Hastanesi bünyesinde yaklasik 250 ögretim üyesi, 400 arastirma görevlisi doktor, 350 saglik teknisyeni, 475 hemsire, 400 hastabakici ve 900 de çesitli idari kadrolarda görevli personel çalisiyor.

Hacettepe Ihsan Dogramaci Çocuk Hastanesi ile birlikte 8 bloktan olusan hastaneler kompleksinin, 4., 5., 6., 7. ve 8. bloklari Hacettepe Eriskin Hastanesi’ni olusturuyor. Yilda yaklasik 600,000 hastanin ayaktan, 26,000 hastanin yatarak tedavi gördügü, 20,000 hastanin ameliyat edildigi ve 24 saat acil servis hizmeti sunulan hastanemizin, 664 yatak kapasitesi bulunuyor.

Hasta haklarina sayginin ve hasta memnuniyetinin ön planda oldugu hastanemizde saglik hizmetinde sürekliligi saglamak hep önde gelen amacimiz olacak.