Ankara Haymana Devlet Hastanesi

Haymana Girişi Emniyet Müdürlüğü Yanı, Ankara
Posta Kodu:
haymanadhs12@saglik.gov.tr
Bu sayfa en son 29.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Haymana Devlet Hastanesi olarak; hastalarımızın kendilerini güvende hissedebileceği bir ortamda, günün koşullarına ve ihtiyaçlarına cevap verecek, sürekli öğrenmeyi ve iyileştirmeyi gerektiren bilimsel ilkeler, gelişen teknoloji ve eğitim kaynaklan doğrultusunda kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.

Hastanemiz 10 Nisan 2000 tarihiden bu yana sürekli kendisini yenileme, hızla gelişen teknolojiye ayak uydurmak için büyük çaba sarf etmektedir. Hastanemizde gerçekleştirdiğimiz bilgi işlem ve tam otomasyon buna sadece bir örnektir. Hastanemiz 14186 m2 toplam arsaya sahip olup 6000 m2 kapalı alan ve toplam 84 personeli ile hizmet vermektedir. Yatak kapasitesi 50 olup 80 yatak kapasitesine çıkarılıp hizmet de verebilmektedir. Acil servisi, iki ameliyathanesi ve bir doğum odası mevcuttur. Modern ve hızlı laboratuar, röntgen ve ultrasonumuz mevcuttur.
Son bir yıl içerisinde yapılan araştırmalarda dünyaca ünlü kapıcalar diyarı Haymana’mıza 60 yataklı fizik tedavi ünitesini hastanemizde bulunmaktadır. Modern fizik tedavi cihazlar ile birlikte hizmet vermekteyiz.