Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25 Keçiören / Ankara
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 29.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
    2005 yılında hizmete giren Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Keçiören ilçesinde hizmet veren Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir Eğitim ve Araştırma hastanesidir.

30.000 metrekare kapalı alana kurulan Hastanemiz modern teknolojisi ve teknik özellikleriyle,  Ankara’nın ve Bakanlığımızın en yeni ve en gözde hastanelerinden birisidir. Teknik özelliklerinin yanı sıra genç, bilimsel ve çalışkan hekim kadrosuyla ve yetişmiş yardımcı sağlık personelleriyle de ön plana çıkmaktadır.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ağız ve diş sağlığı, acil, beslenme ve diyetetik, beyin cerrahisi, çocuk hastalıkları, çocuk alerji, çocuk endokrinoloji,  çocuk kardiyoloji, çocuk nefroloji, çocuk metabolizma hastalıkları, çocuk psikiyatri, dahiliye, dermatoloji, endokrinoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, gastroenteroloji, genel cerrahi, göz, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kalp damar cerrahisi, kardiyoloji, kulak burun boğaz, nefroloji, nöroloji, ortopedi, plastik cerrahi, psikiyatri, üroloji, yeni doğan, radyoloji, tıbbi laboratuvarlar ve dahiliye yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakım ve genel yoğun bakım alanlarında verdiği hizmetlerle ön plana çıkmaktadır. Hastanemiz verdiği 24 saat acil sağlık hizmetleriyle bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılamaktadır.

Hastanemiz halkımıza sağlık hizmeti sunumu yanında acil tıp, çocuk hastalıkları, dahiliye, genel cerrahi, kulak burun boğaz, ortopedi, plastik cerrahi ve üroloji kliniklerinde uzman doktor yetiştirmekte ve bu kapsamda eğitim ve araştırma çalışmalarını da sürdürmektedir. Ayrıca çocuk endokrinoloji, gastroenteroloji branşlarında üst ihtisas eğitimi de vermektedir.

Hastanemizde 252 doktor, 457 yardımcı sağlık personeli ve 430 diğer yardımcı personel olmak üzere 1139 kişi çalışmaktadır. 9 Ameliyathane odası, 3 Yoğun Bakım Ünitesi (Genel Yoğun Bakım Ünitesi, Yenidoğan Yoğun bakım Ünitesi ve Dahili Yoğun Bakım Ünitesi toplam 39 hasta yatağı) mevcuttur.  Patoloji, Radyoloji, Biyokimya ve Mikrobiyoloji laboratuvar dallarında ileri teknolojik uygulamalarla hasta ve numuneler değerlendirilmektedir.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi teknolojik altyapısı, uzman kadrosu ve modern binasıyla ve sunduğu ileri hizmet kalitesi ile Ankara’da sağlık turizminin de öncül hastanelerinde birisi olma yönünde ilerlemektedir.