Ankara Kızılcahamam Devlet Hastanesi

Akçay Mah. Sırtyol Sok. No: 2
Posta Kodu:
kizilcahamamdevlethastanesi@hotmail.com
Bu sayfa en son 28.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
VİZYONUMUZ

“Sağlık hizmetlerini insan ve hasta hakları çerçevesinde, uluslar arası hizmet kalitesi standartlarını temel alarak, etik kurallara uygun ekip ruhu içinde, güvenli ve huzurlu bir ortamda, etkin,verimli,saygın, kaliteli kolay ulaşılabilir ve güler yüzlü bir anlayışla topluma sunmaktır.”

MİSYONUMUZ

“Sağlık hizmetlerini daha uygun fiziki koşullarda, teknolojik yenilikler ve bilimsel gerçekler ışığında eğitilmiş personel ile hız ve kaliteyi birlikte yakalamak, hastaların tanı ve tedavi ihtiyaçlarını gerçekleştirmek olacaktır.”