Ankara Kolej Semt Polikliniği

Libya Cad., Çaldıran Sok., No: 22 Kolej/Ankara
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 22.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kolej Semt Polikliniği; 2006 yılından itibaren hizmet vermektedir. Binamız 7 kattan oluşmaktadır. Kalp Damar Cerrahi, Psikiyatri, Genel Cerrahi, Genel Dahiliye, Romatoloji, Dermatoloji, Çocuk Polikliniği, Kadın Doğum, Göz, Fizik Tedavi, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, , Nöroloji, Ğöğüs Hastalıkları, Spor Hekimliği ve ESWT ünitesi,Ağrı ve Anestezi Polikliniği alanlarında poliklinik hizmeti, Radyoloji (Röntgen, Ultrason), Mikrobiyoloji ve Biyokimya Laboratuvarları ile tetkik hizmeti vermektedir.Ağrı ve Anestezi Polikliniği haftada 3 gün poliklinik, 2 gün girişimsel ağrı işlemleri hizmeti vermektedir. Polikliniğimiz 4. Katta bulunan Gündüz Kemoterapi Ünitesine bağlı olarak, Robotik Kemoterapi Hazırlama Ünitesi ve Eczane de hizmet vermektedir. Ayaktan hasta kabul edilen Kolej Semt Polikliniği‟nde İlaç Raporu hizmeti bulunmaktadır. 2012 yılı itibari ile Polikliniğimizde günlük olarak ayaktan 650-700 hasta muayene edilmektedir.