Ankara Mevki Asker Hastanesi Baştabipliği

Ankara Mevki Asker Hastanesi Baştabipliği, İrfan Baştuğ Caddesi, Dışkapı/Altındağ, Ankara
+90 (312) 310 35 35 – Dahili : 2312
+90 (312) 310 35 35 - Dahili : 2466
Bu sayfa en son 17.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Misyonumuz;

Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden deneyimli çalışanlarımızla, bakmakla yükümlü olduğumuz bireylerin moral değerlerine saygılı olmak, bilimsel ve etik olarak tedavi ve rehabilitasyonunu sağlamak, sorumluluk sahasındaki hasta ve yaralıları, hastalığından şüphe edilenleri ve sağlık durumları kontrol edilmek istenenleri ayaktan veya yatarak müşahede, muayene, teşhis ve tedavilerini yapmaktır.

Vizyonumuz;

Gelişmiş teknolojik donanımlara ve bunları kullanabilecek bilimsel yeterliliğe ulaşmış personel ile bakmakla yükümlü olduğumuz bireylerin bilimsel ve etik olarak kesintisiz sağlık hizmet ihtiyacını karşılayan, uluslararası bilimsel faaliyetleri yakından takip eden ve kendini sürekli yenileyen, fiziki ve moral durumu yüksek, hasta ve yakınlarının memnuniyetini esas alan, Atatürkçü düşünce sistemi ve modern tıp biliminin gereklerini kavramış ve uygulayabilecek nitelikte personele sahip, hasta ve çalışan memnuniyetini ön planda tutan personeli ile bütünleşmiş tercih edilir bir hastane olmaktır.