Ankara Nallıhan Devlet Hastanesi

100.Yıl Mah. Aydın Cad.No:1 Akdere/Nallıhan
nallihan1@hotmail.com
Bu sayfa en son 25.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
                1981 yılına kadar sağlık merkezi olarak hizmet veren hastanemiz aynı yıl içinde ek bina ilavavesi ile 40 yataklı devlet hastanesine dönüştürülmüştür.
                1988 yılında Jandarma Komutanlığından alınan bina ilavesi ile 50 yatak kapasitesine ulaşmıştır.

11 Temmuz 2007 yılında Akdere Köyünde inşaatı tamamlanan yeni hastane binasına taşınılmış olup 52 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Hastanemiz şu anda 52 yatak kapasitesi yanında 3 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesi ile hizmet vermektedir. Hastanemiz hemodiyaliz ünitesi 9 makine ile tam kapasite ile çalışmalarına devam etmektedir.

Hastanemiz her geçen gün kendini geliştirerek hastalarımıza en güzel hizmeti sunma adına çalışmalarını büyük bir gayretle devam etmektedir.