Ankara Özel 19 Mayıs Hastanesi

Nacı Çakır Mah. 761. Sok. No: 2 Dikmen / ANKARA
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 06.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
VİZYON : Hastanemizin vermiş olduğu sağlık hizmetini referans merkez olma hedefi ile güvenilir,ekonomik ve kaliteli hizmetimizi koruyarak geliştirmektir.

MİSYON:Biz,insan hayatına değer katmak ve beklentilerini aşabilmek için,sürekli eğitim,değişim ve gelişim programları ile etik değerler doğrultusunda,hasta ve çalışan güvenliğini temel alarak,hizmetimizin her aşamasında güven dolu bir iletişim yaratmak, beden, akıl ve ruh bütünlüğünü sağlamak için varız.

DEĞERLERİMİZ
Hastalarımızın her türlü sağlık sorununu meslek ahlakı ve hasta hakları bilincinde bir ekip ile hızlı ve etkin bir biçimde çözümlemek,
İlgili tüm yasal şartları karşılayan, saygın ve güvenilir bir hastane olmak,
Güler yüzlü, yetenekli, konusunda yetkin ekibiyle sağlık ve eğitici sağlık hizmetleri vermek,
Hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini esas olan,
Bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek, çağdaş bilgi bankaları ile entegre olmak ve öncü yenilikçi girişimlerle hizmet vermek.

Önce insan ve insan sağlığı diyerek 1998 yılında insanlığa daha iyi hizmet verebilmek amacı ile kurulmuş olan hastanemizin, sağlık hizmetinde yakaladığı evrensel çizgiyi Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi olarak devam ettirmektedir.
Hastanemiz bu evrensel çizgisini hiç değiştirmeden, insanlığa daha iyi bir sağlık hizmeti vermek ve bu hizmeti organize bir yapıda sunabilmek için kaliteli, ekonomik ve eşit hizmet veren bir kurum anlayışını benimseyerek ilerlemektedir.
Hastanemiz, hastalarımıza sağlık hizmetini yüksek standartlarda sunabilmek için hekimler olarak tıpdaki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hastanemiz sağlık personeline yenilikler hakkında sürekli eğitim vererek, çalışanlarımızın iş verimini arttırmasını sağlamış, bu sayede hastalarımızın daha kaliteli bir hizmet almasına olanak sağlamıştır.
Hastanemiz, 15 branşda üstün hizmet kalitesini anlayışıyla ayaktan ve yatarak sağlık hizmetini en iyi şekilde vermeyi hedeflemiştir.
Hastanemiz,19 yatak kapasiteli olup; bunlardan 3 tanesi yoğun bakım ünitesi ve 2 tanesi yenidoğan ünitesi olarak hazırlanmıştır.
Hasta odaları tek kişilik ve çift kişilik olarak dizayn edilmiştir. Hastanemiz odaları hastalarımızın rahat etmesi için konforlu ve kullanımı özel olarak tasarlanmıştır.
Hastanemiz de Radyoloji ünitesinde Tomografi, Mamografi, Ultrasonografi ,Kemikdanstrometri, Röntgen cihazı vb… en son teknoloji ile hastalarımızın kullanımına sunulmuştur.
Hastanemiz kalite standartlarına uygun, tecrübeli çalışanları ile teknolojik ve nitelik açısından insanlığın hak ettiği sağlık hizmetini insanlığa, çağdaş hastane yönetim sistemi ile prensiplerine bağlı,prestijli,güvenilir ve kurumsallaşma sürecini tamamlamış bir sağlık işletmesi olarak en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.
  • GAYE KOÇTÜRK 06.12.2015 22:05
    Ablamın cocugu ilaçlar ile olmuştu . Ablam 3 aylık hamileydi. . Ordakı Baran diye bir doktor her gidişinde alttan muayene etti. ve normalde ilişki bile yasaktı . doktora defalarca dememize rağmen alttan muayene etmeye devam etti. ve hiçbir hijyenik tedbir yoktu. her kese bakılan şey ile ablamada bakılıyordu.
    Ablam bebeğini kaybetti . ve büyük bir piskolojik çöküntü yaşadık.
    hiç tavsiye etmiyorum.