Ankara Özel Bilgi Hastanesi

İnönü Mahallesi Batı Bulvarı No:99 Batıkent Yenimahalle
Posta Kodu:
bilgi@bilgihastanesi.com.tr
Bu sayfa en son 06.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Bilgi Hastanesi;  Bilgi Sağlık Grubu'nun yatırımları arasında yer alan ve Sincan/Ankara'da bulunan "Özel Bilgi Tıp Merkezi "nden sonra 2007 yılı başlarında Batıkent/Ankara'da  faaliyete geçen, "Genel Hastane" statütüsünde bulunan bir hastanedir.

Bilgi Sağlık Grubu; çok ortaklı ve ortaklarının tamamı doktor ve/veya sağlık sektöründe deneyimli girişimcilerden oluşan, sağlık sektöründe yaptığı ve yapacağı yatırımlarda kaliteyi ve halkımızın uygun maliyetler ile sağlık hizmetlerine kolay erişimini ilke edinen bir oluşumdur.