Ankara Özel Çankaya Doruk Hastanesi

Posta Kodu:
info@dorukhastanesi.com
Bu sayfa en son 03.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Vizyon ve Misyonumuz
Vizyonumuz
Bilimsellikten ve etik ilkelerden uzaklaşmadan, insanlarımız için sağlık hizmetlerinde kaliteyi, güvenilirliği, şeffaflığı öne çıkararak; insan odaklı bir çalışma sistematiği içinde olmak bizim için çok önemlidir.

Hastalarımızın, hasta yakınlarımızın memnuniyeti, çalışanlarımızın takım ruhu içinde hareket etmesi, hastanemizin sektörde mükemmeliyeti hedefleyen bir kuruluş olarak belirginleşmesi amacımızdır.

Tıbbi alanda, Özel Çankaya Doruk Hastanesi olarak bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takipte öncü olmak, sürekli gelişen ve kendini yenileyen dinamik bir yapıyı kurmak ve sürdürülebilir kılmak hedefimizdir.

Misyonumuz
Hastanemiz, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri bir arada, yakından takip etmeyi, sağlık  alanında bilimsel çalışmaları ve performansları ile kendilerini kanıtlamış deneyimli ve uzman kadrolarıyla kalite ve verimlilik esasına dayalı bir sağlık hizmeti sunmayı, hizmetlerinde tıbbi etik kurallarına titizlikle uymayı, açık ve şeffaf olmayı, hasta haklarına saygı duymayı vazgeçilmez olarak görmektedir.

Bunun için, uluslararası kalite ve verimlilik standartlarını sağlamak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sürekli olarak takip etmek, çalışanlarının sürekli eğitimi ile bilimsellikle saygınlığını devam ettirmek, insanlık ve sağlık için çalışmak misyonumuzdur.

Kalite Anlayışımız ve İlkelerimiz
Özel Çankaya Doruk Hastanesi, tüm çalışanlarıyla, ekip ruhu içinde sürdürülebilir bir kalite ve verimlilik anlayışını benimsemiştir.
Bu doğrultuda bilimsellik vazgeçilmezdir.
Hastalarımızın ve hasta yakınlarının memnuniyeti için hizmetlerimizde açıklık, şeffaflık ve kaliteyi önemsemekteyiz.
İnsanlarımızı her zaman doğruluk ve dürüstlük esası içinde bilgilendirmek, iyi işleyen bir iletişim sistemi oluşturmak bizim için önemlidir.
Çalışanlarımızın sürekli eğitimi, kendini geliştirmesi ve alanlarındaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edip, uygulayıp kullanabilmeleri için dinamik bir örgütlenme yapısı benimsenmiştir.
Tıbbi etik kurallarına titizlikle uymayı kendi adımıza zorunlu görüyoruz.
Hasta haklarına saygılıyız.
Alanımızda çağdaş ölçüleri yakalamak, sürekli ve sürdürülebilir kılmak bizim için vazgeçilmezdir.
İnsan odaklı ve çevreye duyarlı bir sağlık anlayışı amacımızdır.
Güvenilir olmak karakterimizdir.