Ankara Özel Çankaya Hastanesi

Bülten Sokak No:44 Çankaya Ankara
Posta Kodu:
cankaya@cankayahastanesi.com.tr
Bu sayfa en son 03.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Çankaya Hastanesi 1968 yılında bugün halen bulunduğu ‘Kavaklıdere Bülten Sokak'daki yerinde kurulmuş olan Ankara'nın ilk özel hastanesidir.
1984 yılında 40 yataklı olarak Dahiliye, Hariciye ve Nisaiye hastalık mensuplarını Kabul ve tedavi eder’ hükmüne ilave olarak  Ortopedi, Göz, Kulak Burun Boğaz, Kalp Damar Cerrahisi, Üroloji, Beyin Cerrahisi branşları ilave edilmiştir.
1990 yılında Kardiyovasküler Cerrahi ve Yoğın Bakım servisleri ilave edilmiştir.
2003 yılında ‘Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Kardiyoloji ve Anestezi ve Reanimasyon’ branşları ilave edilmiştir.
2005 yılında dahili, cerrahi, Koroner ve Kardiyovaskiler Cerrahi yoğun bakım yatakları ilave edilmiştir.
2008     yılında hastanede tüm bina içi, hasta odaları yeniden revize edilerek restore edilmiştir.
Hastanemizde halen ‘Ortopedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi, Üroloji, Nöroşirurji, Plastik ve Rekontrüktif Cerrahi, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Dahiliye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanları ile birlikte Biyokimya, Radyoloji alanlarında hizmet vermektedir.