Ankara Özel Etlik Lokman Hekim Hastanesi

Gn. Dr. Tevfik Sağlam Cad. No:119 Etlik Keçiören / Ankara
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 06.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz, hastanemize başvuran hastalarımızın en hızlı, en güvenli ve her geldiklerinde yükselen standartlarda sağlık hizmeti alarak, memnun ayrılmaları prensibini kabul etmektedir. İnsan haklarına ve hasta haklarına verdiğimiz önem, sizlerden gelen pozitif geri bildirimle bizleri gururlandırmakta, doğru yolda ilerlediğimizi bizlere göstermektedir.

Yaklaşık 20.000 m2 kapalı alana sahip ve 164 yatak kapasiteli olan Sincan Lokman Hekim Hastanemiz 28 Mart 2008 tarihinde hizmete girmiştir. Hastanemiz ileri medikal teknoloji ile donatılmış ve bünyesinde nitelikli doktor kadrosu oluşturulmuştur.

Başkentimizin en büyük yataklı özel kurumlarından biri olma özelliği göz önüne alınarak, bu alanda da yatan hastalara otelcilik hizmetlerinin sunumunda ayrı bir değer verilmiştir.

Yeni "Şifa Kapınız" olacak olan Sincan Lokman Hekim Hastanemiz, Sincan ilçesi, Andiçen mahallesi, Polatlı 2 caddesi üzerindeki 8 katlı binasında hizmet vermektedir.

Yeni binamız; hastanede tıbbi ve idari, hekim, hemşire ve tekniker kadrolarının hasta bakım ve tedavisinde çalışmalarını en üst verimlilikte sunmalarına olanak sağlamıştır. Bunun sonucu da verilen hizmette yüksek kalitede sağlık hizmetidir.

Hasta taşımacılığında en etkin ve güvenilir yol olarak, helikopter ile hasta taşımacılığı siz hastalarımız için düşünülmüş ve Heliport (Helikopter Pisti) yapılmıştır.

Hastanemizde;

İki kişilik, tek kişilik özel ve talebe göre suit oda
Hasta başı ve banyo – WC’lerden kullanılabilecek hemşire çağrı sistemleri, hastanın odasından hemşire ile her an sözlü iletişime geçebileceği mikrofon sistemleri,
Acil durumlar için özel kod sistemleri ve koda cevap verecek CPR ekibi,
Enfeksiyon kontrol komitesi,
Nütrisyon timi (ağızdan beslenemeyen hastaların, beslenme programını düzenler) mevcuttur.
Bilinen bir gerçektir ki, Türkiye’deki özel hastanelerin azımsanmayacak kadar çoğu bir binadan çevrilerek hastane hizmeti
vermektedir. Lokman Hekim Hastanesi hem hastalarına daha kaliteli hizmet verebilmek, hem de çalışanların rahat bir ortamda hizmet vermesi için imarda hastane için ayrılmış bir alan üzerine yapılan nadir hastanelerden biridir.

Kalite Politikamız Yüreğimizdeki insan sevgisiyle, sağlıklı bir toplum oluşmasına katkıda bulunabilmemiz için toplumun bizi bir “şifa kapısı” olarak görmesini sağlamaktır.

Temel Değerlerimiz Yasal esaslara uymak,  Uluslararası standartları sağlamak,  Tıp ve uygarlık etiğine bağlılık,  İnsanı doğal ve bütün haliyle kabullenmek,   Hasta haklarına saygı duymak,  Beden ve ruh sağlığını korumak,  Çalışanlarımızın desteğini, katılımını ve memnuniyetini sağlamak,  Sürekli ve ekonomik sağlık hizmeti vermek,  Sürekli iyileştirmeyi sağlamak.

Misyonumuz Toplum ve tıp ahlakına sadık kalarak, insan odaklı bir sağlık hizmeti anlayışında; mükemmeli yakalamak ve sürekliliğini sağlamaktır.

Vizyonumuz Bilimsel gelişmelerin ödünsüz takipçisi, çağdaş teknoloji kullanımında öncü bir kuruluş olarak;  Modern, temiz ve ferah mekanlarda, kaliteli, hızlı, güvenli, şefkatli ve  ekonomik sağlık hizmetimizle “HASTANE DENİNCE AKLA İLK GELEN MARKA BİR KURULUŞ” olmaktır.

Lokman Hekim Sincan Hastanesi
Doktorlar
Anlaşmalı Kurumlar
Altyapı ve Teknoloji
Tıbbi Birimler
Tanı ve Tedavi Birimleri
Sanal Tur
Havacılık Tıp Merkezi

Ziyaretçi ve Refakatçi Rehberi
Hasta Görüşleri
08.07.2013 tarinde hastanenizde Genel Cerrahi Uzmanınız Dr. Özlem Samur tarafından Hemoroid ve damar çatlaklığı tanısıyla ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Başta Dr. Özlem Hanım olmak üzere hastane çalışanlarından, hemşirelerine, temizlik personelinden, yemek dağıtan personele kadar herkese çok teşekkür ederim. Hastalara karşı hepsi tarafından özenli bir ilgi ve alaka var.

Ayten KÖROĞLU

Beni sağlığıma kavuşturan ortopedi uzmanı Dr. Hamdi Özkan, pansuman görevlisi Fehmi Turan'a, Dahiliye bölümünde babcan tavrıyla hizmet veren Dr. Murat Gürbüz'e, son derece güler yüzlü ve işinde başarılı Derya ve Sevgi Hemşireye Fizik Tedavi araç sürücüsü Erol Dağtekin oğluma, biz yaşlı hastalara gayet neşeli güler yüzlü tavırlarınızdan dolayı tüm Lokman Hekim çalışanlarına teşekkür ediyorum.

NURTEN ODABAŞIOĞLU

Ameliyatlarımı yapan Doç.Dr. Mahmut Mustafa Ulaş, Op.Uzm.Dr. Abdullah Çolak ve Op.Uzm.Dr. Abdullah Akın’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sabah ve akşam visitesine geldiklerinde tatlı ve güler yüzlerindeki o tebessüm bana enerji veriyor, ağrılarım sanki bir anda diniyor.