Ankara Özel Güven Hastanesi

+90 (312) 457 25 00 - Ambulans
+90 (312) 457 25 10 -11 -12 - A Blok Yatış Ofisi
guven@guven.com.tr
Bu sayfa en son 03.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Tarihçe
Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1974 yılında kurulan Özel Ankara Güven Hastanesi, modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor. Her alanda sunduğu yüksek kalitede hizmet, hasta sayısını ve talebi artırmakta; artan talep hastalarımıza olan sorumluluğumuzu yükseltmektedir. Küçük bir hastane olarak 1974 yılında başlayan hikayemiz, konusunda uzman hekim, hemşire ve yardımcı sağlık personeli kadrosuyla, 40.000 m2 alanda, 254 yataklı, 11 ameliyathanesi olan büyük bir genel hastane konseptine ulaşmıştır. Geldiğimiz noktanın gururu, bizi daha fazla çalışmaya yöneltmekte, hedeflerimizin çıtasını yükseltmektedir. Önceliğimizin, hastamızın bize duyduğu GÜVEN olduğunu unutmadan yolumuza devam ediyoruz.

VİZYONUMUZ

Biz dünya çapında bir sağlık kuruluşuyuz, çünkü; sunduğumuz sağlık hizmeti Türkiye ve dünyada örnek alınır ve referans gösterilir.
Örnek sistemimiz ile sektördeki fırsatları herkesten önce biz yaratır, biz belirler ve biz değerlendiririz.
Nitelikli, uzman, profesyonel işgücünü cezbeder, geliştirir ve bünyemizde yaşatırız.
Müşteri memnuniyetini sürekli aşar ve beklentilerin üzerine çıkarız. Beklentileri ve talebi biz yaratırız.
Bütün paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza değer katarız.
Güvenilir temellere oturtulmuş iletişim, genel karakterimizdir.

MİSYONUMUZ

Biz, deneyimli ve uzman kadromuzla, ileri teknolojiyi kullanarak, en yüksek kalitede sağlık hizmetini; insan hayatına değer katmak ve beklentileri aşabilmek için, süreklieğitim, değişim ve gelişim programları ve etik değerler doğrultusunda vermek,hasta ve çalışan güvenliğini temel alarak, hizmetimizin her aşamasında güven dolu bir iletişim yaratmak, beden, akıl ve ruh bütünlüğü sağlamak için varız.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Temel değerlerimizden ödün vermeden, kurumsallaşma yolunda;
Çağdaş uluslar arası standartlarla desteklenen ve toplam kalite bilinciyle oluşturulmuş işletim ve yönetim sistemini kurmak,
Hasta odaklı ve tıbbi etiğe uygun hizmet anlayışından ayrılmadan,  her zaman daha iyisi olabileceğimiz inancıyla kendimizi sürekli ölçmek ve iyileştirmek,
Organizasyon yapımızı ve kapasitemizi, sürekli değişen ve gelişen sağlık gereksinimlerine göre düzenlemek,
Vizyonumuz doğrultusunda, sektörümüzü ve dünyayı yakından izleyerek geliştireceğimiz alanları doğru seçmek,
Sektörün diğer üyeleriyle her zaman yakın bir işbirliği içinde olmak ve sektörün gelişimine katkıda bulunmak,
Her branşta yüksek teknoloji ve donanıma sahip olmak, bilgimizi ve iletişim gücümüzü arttıracak her türlü bilgi teknolojisinden etkin bir şekilde yararlanmak,
En büyük gücümüzün çalışanlarımız olduğunu bilmek, fark yaratan ekiplerle çalışmak, eğitime ve kişisel gelişime yatırım yapmaktır.