Ankara Özel Hasvak Tıp Merkezi

Özel Hasvak Tıp Merkezi Reşit Galip Caddesi No:10 Çankaya-ANKARA
bilgi@hasvak.com.tr
Bu sayfa en son 05.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hasvak Tıp Merkezi, Mayıs 1999’da hizmete açılmıştır. Gaziosmanpaşa, Reşit Galip Caddesi No:10 adresinde bulunan merkezimiz yaklaşık 3000 m²’lik kapalı kullanım alanı bulunan, müstakil ve 6 katlı binasında, modern tıbbi donanımı ve geniş uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Hastanemizde konforunuzun mükemmeliyeti için 30 araçlık park yeri ve park yardımcıları ile iç mekânda geniş ve rahat bekleme alanları oluşturulmuştur.

Sağlık hizmetinin kaliteli ve güvenilir verilebilmesini mümkün kılan uygun binasal yapısının yanı sıra, hızlı hizmet verebilecek en uygun iç dizayna sahiptir. Bu amaçla merkez laboratuarı, radyodiagnostik, poliklinikler ve acil servis gibi üniteler bir araya toplanmıştır. Danışma/Randevu bankosu hizmetin kesintisiz ve çabucak verilebilmesini sağlayabilecek şekilde konumlandırılmıştır. Her konuda her zaman danışılabilecek danışman hekimleri, tüm branşlarda müdahale ve izlem yapabilmeyi olanaklı kılan altyapı,günümüz dünya teknolojisi ile donanmış poliklinik ve klinikler mevcuttur.

Misyonumuz

Hasta haklarına saygılı, hasta memnuniyetini ön planda tutan, sağlık hizmetlerini en iyi ve en ekonomik şekilde sunan, kalite standartlarını tutturan ve bunu sürekli hale getiren uzman kadrosuyla güvenilir sağlık hizmeti sunmaktır.

Tıbbi etiğe sonuna kadar uymak, hasta haklarını korumak, çağdaş kalmaktı