Ankara Özel İncek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

bashekimlik@incekrehabilitasyon.com.tr
randevu@incekrehabilitasyon.com.tr
doktor@incekrehabilitasyon.com.tr
Bu sayfa en son 05.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2003 yılında Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. M. İzzettin YÜCEER tarafından kurulan 183 yataklı hastanemiz, bu tarihten itibaren Özel Dal Hastanesi olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Hastanemiz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında yüksek teknolojiye sahip cihazlarla özel olarak dizayn edilmiş ve hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. Hedefimiz;  konusunda tecrübeli uzman doktor, fizyoterapist ve yardımcı sağlık personeli ile hastalarımıza ev ortamını aratmayacak sıcaklık ve içtenlikle;  "ÖNCE SAĞLIK" prensibi ile hizmet vermektir.