Ankara Özel Sincan Bilgi Tıp Merkezi

Ankara Caddesi No: 30 Sincan / ANKARA
Posta Kodu:
bilgi@bilgitip.com
Bu sayfa en son 06.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Sincan Bilgi Tıp Merkezi, Bilgi Sağlık Grubu'nun yatırımları arasında yer alan, 1998 yılında Sincan/Ankara'da faaliyete geçen ve "Cerrahi Tıp Merkezi" Statüsünde bulunan bir sağlık merkezidir.

Bilgi Sağlık Grubu'nun diğer bir yatırımı ise, 2007 Şubat ayında Batıkent/Ankara'da faaliyete geçen ve tam teşekküllü bir hastane olan "Özel Batıkent Bilgi Hastanesi"'dir.

Bilgi Sağlık Grubu, çok ortaklı ve ortaklarının tamamı doktor ve/veya sağlık sektöründe deneyimli girişimcilerden oluşan, sağlık sektöründe yaptığı ve yapacağı yatırımlarda kaliteyi ve halkın uygun maliyetler ile sağlık hizmetlerine kolay erişimini ilke edinen bir oluşumdur.