Ankara Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi E-90 Karayolu üzeri Şereflikoçhisar
skhisardh@hotmail.com
Bu sayfa en son 02.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Vizyonumuz

Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi olarak ; gelişen teknoloji ışığında ve yeni teknolojileri kullanarak hasta haklarına saygılı, çağdaş sağlık hizmetini hasta ve çalışanların memnuniyeti içerisinde en hızlı, en etkili şekilde ilgililere ulaştırmaktır.

Misyonumuz

Gelişen ve değişen Dünya koşullarına uyum sağlamak için, hastalarımızın ve hastane personelimizin ihtiyaç ve beklentilerini önceden tespit ederek karşılamak, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, modernizasyonunda ve sağlık hizmetlerinin sağlamak amacı ile gerek Türkiye gerek Dünyadaki hastaneler ile bilgi alışverişi ve rekabet içerisinde ilerlemektir .