Ankara Sıhhıye Semt Poliklinigi

Cihan Sok. No:17 Sıhhıye (Atatürk Lisesi Karşısı)
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.06.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Sıhhiye Semt Polikliniği, hastanemize bağlı olarak, 26 Mayıs 2010 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Polikliniğimizde; Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Kulak Burun Boğaz, Psikiyatri, Genel Dahiliye, Göz, Diş Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fizik Tedavi, Dermatoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Göğüs Hastalıkları, İmmunoloji ve Allerji, Sigara Bırakma, Aile Hekimliği, Nöroloji alanlarında poliklinik hizmeti verilmekte olup, bunun yanı sıra Radyoloji (Röntgen – Ultrason ), laboratuvar hizmetleri, Sürücü Belgesi Sağlık Raporu, Tek Hekim ilaç Raporu ve Tek Hekim işe Giriş Raporu, tam teşekküllü işe girişm sağlık raporu da verilmektedir.