Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi

Dumlupınar Bulvarı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi , Kampüs, ANTALYA
Posta Kodu:
Reklam
Bu sayfa en son 11.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kurulduğu günden itibaren çağdaş tıbbın her dalında en kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaç edinen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi toplam 150.000 m2’lik hizmet servis alanına sahip bir sağlık kompleksidir. Poliklinik ve klinik yatak kapasitesiyle bölgenin referans hastanesi konumundadır. Sağlık hizmetlerinde mükemmele ulaşma hedefi doğrultusunda ISO 9001:2008 Kalite Sistem Belgesini almıştır. Hastanemiz sağlık hizmetlerine verdiği önemin yanı sıra, kalite kontrol programlarıyla hastaların tüm isteklerine cevap vermeyi görev olarak benimsemiştir.  Ayrıca Günübirlik Cerrahi Merkezi’mizde küçük cerrahi operasyonlar gerçekleştirilebilmekte ve hastalar ameliyat olduktan sonra aynı gün taburcu olabilmektedirler.Hastanemiz organ nakillerinde ülkemizin en önde gelen merkezlerinden biridir; onkoloji, kardiyovasküler cerrahi, acil yardım ve travmatoloji, reanimasyon, yoğun bakım ve diğer tıbbi alanlarda da etkin, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti vermektedir. Akdeniz Üniversitesi'nin yenilikçi çizgisi doğrultusunda sürekli gelişen bir hizmet, uygulama ve araştırma merkezidir. Türkiye'nin dünya'ya açılan penceresi Antalya ve çevresine gelen yerli ve yabancı misafirlerimize verdiği yüksek kalitede hizmet nedeni ile kapasitesini ulusal ve uluslararası düzeyde de sergilemektedir.

Hastanemizde yönetim ve organizasyon hizmetleri, uluslararası standartta eğitim almış meslek mensupları tarafından sürdürülmektedir. İdari bölümlerin tamamının yanı sıra, ev idaresi hizmetleri, teknik hizmetler, halkla ilişkiler ve insan kaynakları gibi bölümler mevcut olup, tüm hizmetler profesyonel olarak verilmektedir.