Antalya Alanya Devlet Hastanesi

Posta Kodu:
info@alanyadevlethastanesi.gov.tr
Reklam
Bu sayfa en son 30.09.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Şu andaki bulunduğu mevki 1986 yılında taşınmış ve ek bina 1997 yılında hizmete sunulmuştur.

Haziran ayında hastanemiz bahçesine 4 katlı bir poliklinik ve idari bina yapılmıştır. Böylece 2005 yılı Haziran ayı itibariyle hastanemiz poliklinik ve idari hizmetlerini yataklı servis ve acil servis binasından ayrı bir binada vermeye başlamıştır.

Yine 2005 yılı itibariyle Alanya şehir merkezinde hizmet veren SSK Polikliniği, SSK Hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'na devri kapsamında hastanemize bağlanarak, Kale Petrol mevkiinde kendine ait bir binaya taşınmıştır.