Antalya Demre Devlet Hastanesi

Reklam
Beymelek Beldesi Antalya Demre
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Antalya'nın batısında il merkezine 140 km. uzaklıkta olup; Finike ile Kaş İlçeleri arasında sahil şeridinde yer alan Demre İlçesi merkezine yaklaşık 5 km. mesafede Beymelek Belediyesi sınırları içinde kurulmuştur. 1995 yılında hastane binasının inşa edilmesiyle birlikte hizmete girmiş olan hastanemiz idare ek binası ile toplam 4500m2 kapalı alanı ve otoparkı dahil 27000 m2 arsa alanı ile sürekli gelişerek hizmet vermektedir Hastanenin yapım ve onarımında yöre halkının emek ve katkıları büyüktür.
Zemin katta Danışma, Acil, Röntgen, Laboratuar, Poliklinikler, Çamaşırhane, Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ve Morg I. katta Diş Polikliniği, Yataklı Hasta Klinikleri, Sosyal Hizmet Birimi, Yemekhane, İstatistik, Kalite Yönetim Birimi ve Çalışan Güvenliği Birimi, II. katta Ameliyathane, Sterilizasyon, Yataklı Hasta Klinikleri ve Doğumhane, III. katta 8 yataklı Diyaliz Ünitesi ve Mescdimiz, ek idare binasında da Başhekimlik, Hastane Müdürlüğü, Bilgi İşlem Birimi, Satınalma, Tahakkuk, Maaş Mutemetliği hizmet vermektedir.