Antalya Elmalı Devlet Hastanesi

Reklam
Hükümet cad. No:125 Elmalı Antalya
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1946 yılında Sağlık Bakanlığına belediye tarafından bağışlanan 2020 m2 arsa üzerine tek tip projeye uygun olarak yaptırılan 15 yataklı Sağlık Merkezi olarak hizmete açılmıştır.
1956 yılında hastaneye dönüştürülmüş olup, şu andaki binalar 1956-1974 yılları arasında kısım kısım inşa edilmiş, hastane 1974 yılında artan ihtiyaca cevap vermek amacıyla 12, 000 m2 arsası 5 adet hizmet binası ile şimdiki hastane durumuna getirilmiştir.
Hastanemiz Hükümet Caddesi Üzerinde Sedir Araştırma Şefliği Karşısında Olup;
Mevcut İdare Binasında(B BLOK); İdari birimler, Hasta Hakları, Göz, Genel Cerrahi, Radyoloji, Kadın Doğum, Üroloji, Çocuk Hastalıkları ve Dahiliye-1 poliklinikleri,
Ek 1. Binada(C BLOK); Hemodiyaliz Merkezi
Ek 2. Binada(D BLOK); Yemekhane
Ek 3. binada; Çamaşırhane
Mevcut Hizmet Binasının (A BLOK):
Zemin katında; Acil Servis, Ortopedi, KBB, Diş, Dahiliye-2, Ağrı, Güvenlik, Laboratuar, Röntgen, Mesai Sonrası Vezne, Danışma,
Birinci katında; Servisler(Genel Cerrahi, Ortopedi, KBB, Göz, Üroloji), Eczane ve Ameliyathane
İkinci katında; Servisler(K. Doğum, Çocuk, Dahiliye) bulunmaktadır.