Antalya İnter Antalia Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Reklam
Çağlayan Mah. Barınaklar Bul. No: 50 Lara / ANTALYA
Reklam
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hakkımızda
Özel İnter Antalia Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Diş Estetizm Hastanesi) güçlü ve geniş kadrosu, gelişmiş tıbbi cihaz ve donanım ve alt yapısı ile Antalya da 2006 yılından beri Almanya’dan Kazakistan’a Rusya’dan İran’a kadar geniş bir coğrafyanın insanlarına hizmet vermektedir.

İnterantalia diş hastanesi, görünümünden konumuna, altyapısından teknolojisine kadar, uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. Böylesine büyük bir adımda, tüm çalışanlarının her kademede, bizimle aynı ideali paylaşan uzman ekibimizin büyük katkısı vardır.

İnter Antalia Diş Hastanesinin amacı, hastalarının sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır. En ekonomik olarak, kişileri sağlıklarına kavuşturmak ya da sağlıklı kalmalarını temin etmek için; tüm hizmetlerimizi, insana değer veren, sıcak bir ortamda sunmaktayız.

Kurum Kültürümüz ;
Bizim için "hasta odaklı" yaklaşım, hastalarımızın ve yakınlarının istek ve gereksinimlerini doğru anlamakla başlar. Sürekli olarak izlediğimiz güncel gelişmeleri ve bilimsel araştırmaları, sunduğumuz tıbbi hizmetlere yansıtmaya çalışırız.

Kurumumuz ve çalışanlar olarak kendimize, yüksek ve iddialı hedefler belirleriz. Beklentilerimizi sürekli yükseltip ve mükemmeliyete ulaşmak için çaba sarf ederiz..