Antalya Kemer Devlet Hastanesi

Reklam
Merkez Mahallesi Hastane Caddesi Kemer Antalya
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kemer Devlet Hastanesi 1984 yılında Sağlık Ocağı olarak yapılmış, 1991 yılında Sağlık Merkezine dönüştürülmüştür. 1998 yılından itibaren Hastane olarak hizmet vermeye başlamıştır.
1998 yılından günümüze kadar hastane olarak hizmetini sürdüren Kemer Devlet Hastanesi 2005 yılında değişim ve gelişim sürecine girmiş, 2008 yılında modernizasyona gidilerek ek bina yapılmış ve ana bina tadilata alınarak fiziki yapı değiştirilmiştir. Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uyarak sürekli iyileşmeyi sağlamak, hizmet alan ile hizmeti sunanların memnuniyetini gerçekleştirmek ve uluslar arası kalite standartlarında sağlık hizmeti vermek politikası ile günümüze kadar hizmet vermeye devam etmiştir.