Antalya Kumluca Devlet Hastanesi

Reklam
Kasapçayırı Mah. Antalya Yolu Üzeri Kumluca Antalya
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kumluca Devlet Hastanesi binasının temeli Kumluca Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin katkılarıyla 1995 yılında atılmıştır. 17 Nisan 2005 tarihinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 100 yataklı Kumluca Devlet Hastanesi yeni hizmet binası olarak açılışı yapılarak hizmete girmiştir.
Acil servisi olarak hizmet verilen yapı yeterli görülmemiş olup Acil servisi çalışma standartlarına göre ilaveler ayrıca Diyaliz Ünitesi Servisi ek depo binası Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneğince yapılmıştır. Diyaliz Ünitesi ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon birimi 2007 yılında hizmete açılmıştır.