Antalya Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Reklam
Selimiye Mahallesi Özal Caddesi No:22 Manavgat Antalya
Reklam
Bu sayfa en son 09.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak kullanılan bina; 1993 yılında Side Devlet Hastanesi olarak hizmeti açılmış 1999 yılı kasım ayından itibaren yeni açılan Manavgat Devlet Hastanesi ile birleştirilmiştir. Daha sonra Manavgat Devlet Hastanesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kullanılmaya başlamıştır.
Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 01/09/2008 tarih ve 33334 sayılı oluru ile Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği adı altında müstakil bir başhekimlik oluşturulmuş ve Side’de Manavgat Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan binanın birinci katında kuruluş çalışmalarını tamamlayarak 04/03/2009 tarihinde açılmıştır. Merkezimiz: 13 ünit kapasiteli olup 10 klinikte 15 diş hekimi ve diğer personelle 1200 metrekare kapalı alanda hizmet vermeye devam etmektedir.
Açılışımızla birlikte hekim seçme hakkı uygulaması başlatılmış, hasta hakları birimi kurulmuştur. Yaptığımız tüm işlemler tam otomasyon sistemiyle yürütülmektedir.