Antalya Özel Akdeniz Hastanesi

+90 (242) - 746 00 13
info@akdenizhospital.com
Reklam
Bu sayfa en son 15.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Manavgat Özel Akdeniz Hastanesi, Çağdaş Sağlık Hizmetleri A.Ş. tarafından işletilmektedir. Çağdaş Sağlık Hizmetleri A.Ş. 1993 yılında bir grup doktorun, ortak girişimi olarak kurulmuş ve Manavgat'ta Özel Akdeniz Hastanesi'ni inşa ederek özel hastanecilik hizmetlerine başlamıştır.
Geçen yıllar içerisinde Özel Akdeniz Hastanesi gerek Manavgat’ta yaşayan yerli ve yabancılara, gerekse de Manavgat bölgesine gelen turistlere başarılı bir şekilde sağlık hizmeti vermiştir.
6.000 m2 kapalı alana sahip binasında birçok branşta hizmet veren hastane Manavgat'ta modern sağlık hizmetlerinin öncüsü konumundadır.
Şirket, hâlihazırda Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Vural, Başkan Yardımcısı Dr. İsmet Vural ve üye Dr. Levent Dursun tarafından yönetilmektedir. Manavgat Özel Akdeniz Hastanesi'nin Başhekimliğini Dr. Şükrü Vural yürütmektedir