Antalya Özel Aspendos Hastanesi

Posta Kodu:
info@aspendoshospital.com
Reklam
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Antalya-Belek turizm yolu üzerinde Serik İlçesi sınırları içerisinde kendine ait olan 4750 m ² 'lik bir alana toplam 6500 m ² kapalı inşaat alanı kullanılarak 6 kat üzerine; yürürlükte olan Özel Hastaneler Yönetmeliğinde belirlenmiş mimari, tıbbi ve teknik özelliklere göre kurulmuştur. Toplam 38 yatak kapasitesi ve ekte görülen bölümleri ile 8 Aralık 2005 tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından ilk denetimde eksiksiz bulunarak ruhsatlandırılmıştır .
Kalite ve güveni ilke olarak benimseyen Özel Aspendos Hastanesi, modern teknik altyapısı ve tıp teknolojisinin yeniliklerini sunmayı amaçlayan branşlarında uzman, yetenekli kadrosu ile Antalya-Serik-Belek bölgesinde hizmet vermektedir.

İnsan odaklı sağlık anlayışı ile yola çıkan Özel Aspendos Hastanesi, sahip olduğu modern üniteler, uzman kadro, güler yüzlü hizmet anlayışı ile konuklarına 7 gün 24 saat aralıksız, kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.
Uzman kadroları ile İç Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Kardiyoloji, Anestezi ve Reanimasyon, Ağız ve Çene Hastalıkları, Cerrahi Yoğun Bakım, Dahili Yoğun Bakım, Koroner Yoğun Bakım, Yenidoğan Yoğun Bakım , Radyoloji, Biyokimya ve Mikrobiyoloji gibi modern tıbbın tüm branşlarında üst düzey hizmet vermektedir.

Özel Aspendos Hastanesi, 10 yıllık Ege Medical Grup tecrübesi ile kaliteyi prensip edinerek bugüne kadar birçok ilklere imza atmayı devam ettirecektir.

Sunduğu kaliteli hizmet ile Akdeniz Bölgesinin en iyi hastanelerinin başında gelen Özel Aspendos Hastanesi, konuklarına uluslararası kalite standartlarında hizmet vermekten ve insan odaklı güler yüzlü profesyonel çizgisini koruyor ve sizlerle paylaşıyor olmaktan gurur duymaktadır.
Ege Medical Grup, Akdeniz ile Ege Bölgesinde profesyonel ve kaliteli sağlık anlayışı doğrultusunda 10 yıldır 35.000 turizm yatağına, yerli ve yabancı bütün konuklarına sağlık hizmeti vermeyi sürdürmektedir.

Ege Medical Grup Antalya Kundu Turizm merkezinde ve Belek Turizm merkezinde, Bodrum'da Yalıkavak Poliklinikleri ile Akdeniz ve Ege bölgelerine hizmet vermektedir.

Türkiye, turizm alanında son dönemde hızlı bir atılım gerçekleştirmiştir.
Bu atilima paralel olarak müsteri memnuniyeti dogrultusunda, saglik hizmetleri ön plana çikmistir. Bu gelismeler isiginda Özel Aspendos Hastanesi' de turizme ve Türkiye' yi ziyarete gelen konuklarin saglik problemlerine en üstün teknik donanim ve sundugu dünya standartlarindaki hizmet ile çözüm bulmaktadir.

GENEL ÖZELLIKLER
• Lüks tek kisilik odalar (klima, uydu tv, buzdolabi, dus, WC)
• Hastane içerisinde hastalarin kullanimina sunulan diz üstü bilgisayarlar
• Uzmanlarin kontrolünde acil birim
• Hijyenik klima sistemiyle havalanan ameliyathaneler ve yogun bakimlar
• Yenidogan servis/Küvöz
• Dogumhane
• Laparoskopik Cerrahi
• Endoskopi (Gastroskopi + Kolonoskopi)
• Artroskopi
TEKNIK ALTYAPI
• Tüm ameliyathaneler, yogun bakimlar hijyenik klima ile havalandirilmaktadir.
• Her biri 450 kw.' lik iki jeneratörle emniyetli enerji sistemi
• Hastaneye ait bagimsiz 800 kw'lik trafo
• Radyoloji, ameliyathaneler, yogun bakimlar ve genel kullanimli yerler için kesintisiz güç kaynaklari (UPS)
BILGISAYAR ALTYAPISI